project PALOS VERDES I

OBJECTIVES...

. client requested a "spanish farmhouse" look

. lighten up room and showcase ceiling height and gorgeous windows

. update flooring and fireplace

. new room layout situated around enjoying both the fireplace & TV

. eliminate side view of TV from main entrance 

pre-remodel

post remodel

Living Room Remodel
Living Room Remodel
press to zoom
Entry Remodel
Entry Remodel
press to zoom
Living Room Remodel
Living Room Remodel
press to zoom
Living Room Remodel
Living Room Remodel
press to zoom
Living Room Remodel
Living Room Remodel
press to zoom
Living Room Remodel
Living Room Remodel
press to zoom
Living Room Remodel
Living Room Remodel
press to zoom
Living Room Remodel
Living Room Remodel
press to zoom
Living Room Remodel
Living Room Remodel
press to zoom
1/3