PROJECT PALOS VERDES

SUMMER 2016

OVERVIEW

WE WERE BROUGHT IN TO REIMAGINE THIS LIVING ROOM FOR MAXIMUM CAPACITY AND TO CREATE A BEAUTIFUL RETREAT. IT NEEDED ADDED ARCHITECTURAL DIMENSION AND A RENEWED FOCUS ON EXISTING FEATURES (THE WINDOWS!) WE COMPLETELY SWITCHED UP THE FLOOR PLAN, ADDED WAINSCOTING, AND CREATED A FOCAL POINT ON THE FIREPLACE WALL BY BUMPING IT OUT A BIT WHICH ALSO ALLOWED FOR BENCH SEATS. THE CHANGE IN DRAPERY PLACEMENT LET THE STEEL WINDOWS BREATHE AND THE CHANGES TO PAINT AND ADDITIONAL ARCHITECTURAL FEATURES VISUALLY TRICK THE EYE AND ADD ABOUT TWO FEET OF CEILING HEIGHT. 

 

BEFORE

AFTER

TiffanyWeissDesign-38

TiffanyWeissDesign-64

TiffanyWeissDesign-20

TiffanyWeissDesign-46

TiffanyWeissDesign-50

TiffanyWeissDesign-51

TiffanyWeissDesign-27

TiffanyWeissDesign-37

TiffanyWeissDesign-10

CREDITS

 

IMAGERY: @TARYNKENPHOTO

TIFFANY IS AN INTERIOR DESIGNER

BASED IN MINNEAPOLIS, MN.

FOLLOW ON INSTAGRAM  @TIFFANYWEISSDESIGN

RECENT PROJECTS

CRESCENT

WARDEN

BRANSON

EDINA 

© 2020 BY  NIC.STUDIO